Afspraak maken en tarieven

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, neem dan contact met me op. Dat kan door me te mailen of door te bellen.

E-mailadres

info@hypnotherapie-oss.nl

Telefoonnummer

06-23137616

Hypnotherapie Oss

Esmee Karstanje- Hanegraaf
Ringelenburg 3
5346 VR Oss
info@hypnotherapie-oss.nl
Tel: 06-23137616

NBVH lidnummer: 07095                                  RBCZ lidnummer: 403164R
AGB -code praktijk: 90-18722
AGB-code zorgverlener: 90-040290
Kvk nr: 17271549

Tarieven

  • Kosten per sessie (inclusief de intake) €  100,00 (vrijgesteld van BTW)
  • Trainingen e.d: prijs op aanvraag

Een sessie duurt ongeveer een uur voor volwassenen en bij kinderen is dit maximaal een uur.

Behandelingen dienen direct contant te worden voldaan na afloop van de sessies. Er is GEEN gelegenheid om gebruik te maken van een pinautomaat. De factuur wordt na de sessie direct meegegeven. Declaraties kun je bij de ziektekostenverzekeraar indienen.

Annulering

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht. Bij het niet nakomen van de afspraak of annuleren binnen 24 uur voor de afspraak, worden de kosten voor de volledige sessie in rekening gebracht.

Bereikbaarheid praktijk en parkeren

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het parkeren is gratis.

Ook met het openbaar vervoer is de praktijk de bereiken. Dichtsbijzijnde haltes zijn ‘Zaltbommelseweg’ en ‘Hertogensingel’.

Vergoeding Zorgverzekeraar

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden mijn behandelingen die vallen onder je aanvullende verzekering. Deze worden beschreven onder ‘alternatieve geneeswijzen’. De volgende tips zijn belangrijk om de kans op vergoeding te vergroten.

  • Informeer, voordat je aan hypnotherapie begint, eerst bij je ziektekostenverzekeraar of zij de kosten hiervan (gedeeltelijk) vergoeden.
  • Stuur de facturen altijd in (bewaar een kopie voor jezelf).
  • Je kunt de gemaakte kosten voor hypnotherapie, als je niet voor vergoeding in aanmerking komt, als bijzondere ziektekosten op de belastingaangifte aftrekken.
  • Informeer eens bij de Arbo-dienst of bedrijfsarts van het bedrijf waar je werkzaam bent. Een aantal bedrijven vergoeden (een deel van) de kosten. Dit betreft dan vooral klachten die met het werk te maken hebben.
  • Deze praktijk is geregistreerd bij de RBCZ en de NBVH.
    Voor een aantal verzekeraars is dat een voorwaarde om tot vergoeding over te gaan. Vermeld dit bij je verzoek tot vergoeding.